Dami – Nettiajanvaraus

Vinkkejä ja yleisiä ehtoja

Tullessasi kampaamoon, sinun ei välttämättä tarvitse tietää mitä haluat hiuksillesi tehtävän. Yhdessä voimme hakea sopivaa mallia/väriä ja tehdä pidempiaikaistakin suunnitelmaa hiuksillesi. On kuitenkin olemassa muutamia yleisiä ohjeita, joihin kannattaa tutustua etukäteen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman mieluinen.

Yleistä tietoja ja suosituksia

• Kerro rohkeasti toiveesi etukäteen! Kerro myös mitä ET halua hiuksillesi tehtävän. Parturisi voi olla hiustaikuri, mutta ajatustenlukemiseen hän ei kykene. Ehdotamme mielellämme sinulle sopivaa väriä tai leikkausta, mutta varsinkin uusilla asiakkailla kommunikointi mahdollistaa parhaan lopputuloksen.

• Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten voit tuoda mukanasi kuvan tai useampia haluamastasi hiusmallista, hiusväristä tai tekstuurista parturi-kampaamokäynnillesi. Muistathan kuitenkin, että täsmälleen kuvankaltaista lopputulosta on harvoin mahdollista saavuttaa.

• Joskus haluttu lopputulos vaatii useamman käsittelykerran, esim. tummanpunaisesta hiuksesta ei saa siniseen taittavaa vaaleaa yhdellä istumalla. Kerromme aina, mikäli asiakkaan toive ei ole toteutettavissa tai se vaatii useampia toimenpiteitä. Monet hiusvärit vaativat ylläpitoa myös kotona, jotta sävy säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään. Varaathan aina ajan puhelimitse, mikäli hiuksesi vaativat vaalennusta.

• Suosittelemme käyttämään kampaamotuotteita lopputuloksen ylläpitämiseksi.

• Jos kärsit ohenevista hiuksista, hiustenlähdöstä, hilseestä, rasvoittuvista hiuksista tai muista hiuksiin tai hiuspohjaan liittyvistä ongelmista, on niistä hyvä kertoa parturi-kampaajallesi. Kerro myös mahdollisista allergioistasi/aiemmista reaktioista esim. väriaineisiin.

• Alle 16-vuotiaiden hiuksia ei lain mukaan voi värjätä hapeteväreillä. Käytössämme on kuitenkin myös nuorille soveltuvia värivaihtoehtoja, jotka eivät sisällä hapetetta. Kysy lisää!

• Mikäli varaat ajan pelkkään hiusten leikkaukseen ilman hiusten pesua, on suositeltavaa pestä hiukset noin 2-12h ennen varatun palveluajan alkamista. Saavu kampaajalle mielellään kuivilla hiuksilla. Kampaukseen tullessasi sinun ei tarvitse kihartaa tai muuten käsitellä hiuksiasi etukäteen, tämä ei nopeuta kampauksen tekemistä vaan päinvastoin.

• Muistathan varata riittävästi aikaa parturi-kampaamo käynnillesi. Olethan myös ajoissa paikalla, myöhästynyttä asiakasta pyritään palvelemaan mahdollisimman hyvin, mutta emme voi taata varatun palvelun toteutumista.

• Ethän tule parturi-kampaamoon kuumeisena, vatsataudissa tai muussa tarttuvassa taudissa!

• Pyrimme aina hyvään asiakaspalveluun ja asiakasta miellyttävään lopputulokseen. Mikäli kuitenkin haluat reklamoida, toivomme että reklamaatiot osoitetaan meille puhelimitse, sähköpostilla tai mielellään paikan päällä. Emme hyväksy reklamaatioita, jotka tehdään viikkoja tai kuukausia jälkikäteen. Emme korvaa asiakkaan itse hiuksille aiheuttamaansa vahinkoa, joka johtuu esim. puutteellisesta tai vääränlaisesta hoidosta.

Ehdot

Henkilötiedot
• Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa oikea etu- ja sukunimensä sekä puhelinnumeronsa tehdessään varausta. Parturi-Kampaamo Dami ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille tahoille ja asiakkaiden henkilötiedot ovat vain Damin asiakaskontaktointiin tarkoitettuja. Emme käytä niitä suoramarkkinointiin.

Myöhästyminen / peruuttaminen
• Ole ajoissa paikan päällä, ilmoita mikäli myöhästyt. Myöhästynyttä asiakasta pyritään palvelemaan mahdollisimman hyvin, mutta emme voi taata varatun palvelun toteutumista, palvelu saattaa jäädä kesken tai kokonaan toteutumatta. Varattu aika tulee peruuttaa puhelimitse viimeistään ajanvarausta edeltävän työpäivän aikana. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 25€/varattu työtunti.

Mikäli aika peruuntuu Damin toimesta, soitamme asiakkaalle ja tarjoamme uutta aikaa.

Maksutavat
• Maksuvälineenä käy käteinen, yleisimmät pankki-/luottokortit sekä Damin lahjakortti.

Hinnat
• Toimimme oman keskimääräisen hinnastomme mukaan, hinnat nähtävillä täällä sekä sivuillamme www.dami.fi. Hinnat esillä myös kampaamossamme. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%. Lopullinen hinta määräytyy aina asiakkaan hiuslaadun ja -pituuden, toivotun lopputuloksen sekä käytetyn ajan ja materiaalin perusteella. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Ajanvarausjärjestelmä
• Ajanvarausjärjestelmässämme, kuten monissa muissakin tietoteknisissä sovelluksissa, saattaa esiintyä käyttökatkoja tai toimintaongelmia. Pyrimme tarttumaan ongelmatilanteisiin välittömästi ja panostamme järjestelmämme luotettavuuteen. Ilmoitathan, mikäli havaitset järjestelmässämme puutteita.