Parturi-Kampaamo Dami

  • p. 040 7444 674
  • Puistokatu 4, Sastamala
  • ma-pe 9-17, la sop. mukaan

Tiimi

Tiimi

Damin työntekijät

Damissa on aina rennon letkeä meininki, työporukalla vietetään usein aikaa myös vapaa-ajalla. Jotkut ihmettelevät, miksi meitä näkee työmaalla vapaapäivinäkin: no kun töissä on kivaa!

Porukalla järjestetään ja suunnitellaan usein myös erilaisia tapahtumia, niin asiakasiltoja kuin vaikkapa vaatekutsuja. Yhdessä tekeminen on tehnyt meistä avoimen ja hyvin toimeentulevan porukan.

Damilaiset esittäytyvät

Kati

Omistaja, Hiusmuotoilija

Valmistui Tampereen Koulutuscenteristä 2006, aikaisemmin työskennellyt Tampereella Rastassa ja LuxRoomissa.

Kotoisin Pohjois-Karjalasta mutta Tampereelle muutto oli unelma nuoresta tytöstä saakka. Topakka ja samaan aikaan itkuherkkä ihanille asioille:)

Kotona odottelee mies, kaksi lasta ja kissa. Vapaa-ajalla lenkkeilee ja viettää laatuaikaa perheen sekä ystävien kanssa. Tulevaisuudessa haaveilee kunnostavansa vanhaa Pappilaa, joka on täynnä vanhaa tavaraa ja korkokenkiä.

 

Beata

Omistaja, Hiusmuotoilija

Valmistui vuonna 2011 Tampereen Koulutuscenteristä.

Luonteeltaan avoin ja puhelias, vapaa-ajallaan leipoo ja kokkaa mielellään sekä viettää aikaa ystävien kera. Kotona odottelee mies, kaksi lasta ja suhteellisen iso koira, nimittäin tanskandoggi-sekoitus. Eläimet ovatkin aina olleet lähellä sydäntä ja niistä Beata mielellään jauhaisikin 😉 Nykyään harrastukset ovat jääneet vähemmälle ja Beata keskittyykin mielellään normaaliin arjen pyörittämiseen.

”Tykkään haasteista ja toteutan mielelläni kaikkein erikoisimmatkin ideat. Viihdyn hyvin työpaikallani ja minulle tärkeintä on se, että myös asiakkaat viihtyvät meillä”

 

Jonna

Parturi-kampaaja
Vuokratuolilainen

Valmistui Vammalan amiksesta keväällä 2012 ja on oikein perinteinen vammalan plikka.

Luonteeltaan kiltti ja seurallinen. Jonnan kanssa on helppo puhua asiasta kuin asiasta ja Jonnan päivän piristää se, että asiakas lähtee penkistä iloisena ja tyytyväisenä.

Jonnan haaveena olisi harrastaa vaikka mitä; aina ratsastuksesta varjoliitoon. Kuitenkin yleensä ystävät menevät edelle ja Jonna viettääkin mielellään aikansa heidän kanssaan.

Tekee mielellään haastaviakin värjäystöitä, kampauksia ja kokee olevansa omillaan lyhyiden hiusten leikkaamisessa. Jonna tekee myös meikkejä.

 

Tiia

Parturi-kampaaja, kosmetologi, ripsi-ja kynsiteknikko

Valmistui Valkeakosken ammatti-ja aikuisopistosta kampaajaksi vuonna 2013 ja kosmetologiksi 2016. Tiialla on myös jo usemman vuoden kokemus ripsien ja kynsientekijänä.

Luonteeltaan Tiia on huumorintajuinen, rempseä ja nauravainen, eikä asiakaspalveluluonne siitä paljoa poikkea. Tiia osaa myös tilanteen tullen rauhoittua ja olla hiljainen, vaikka välillä nauru raikaakin.

Vapaa-aikaansa Tiia viettää urheillen ja ystävien kanssa. Tiiasta löytyy pieni perfektionisti ja tämä näkyy niin työnteossa, kuin kodin siisteydessäkin.

Lempparitöitä on asiakas kokonaisuutena, saa tehdä hiuksiin värin ja leikkauksen, laittaa ripset ja kulmat kuntoon ja miksei kynnetkin! Tiia tykkää tehdä ripsistä tuuheita ja kaarevia, kynsistä kimaltavia ja kauniita.