Parturi-Kampaamo Dami

  • p. 040 7444 674
  • Puistokatu 4, Sastamala
  • ma-pe 9-17, la sop. mukaan

TIGI Meikkisarja

TIGI cosmetics

Kokonaisvaltainen ammattilaistasoinen meikkisarja nyt Damista!

dami-tigi-meikit-mineraalimeikki-luomiväri-huulipuna-meikkipuuteri

TIGI Cosmetics on ammattilaistasoinen meikkisarja, joka on saanut alkunsa Mascolon perheeltä. Mascalo on myös ikoninen tiimi TIGI hiustuotteiden takana. TIGI cosmetics syntyi tarpeesta tuoda markkinoille moderni, korkealaatuinen ja monipuolinen meikkisarja, joka muodostaisi täydellisen parin suositulle hiustenhoitosarjalle. Lopputuloksena oli parabeeniton ja mineraalipohjainen meikkisarja täynnä laadukkaita tuotteita, joita ei luonnollisesti ole testattu eläimillä. Tuotteet sisältävät ihoa pehmentäviä ainesosia, kuten jojobaöljyä ja kookosuutetta sekä antioksidantteja, kuten A, C ja E-vitamiini. Meikit, jotka sekä tuntuvat ja näyttävät hyvälle!

Sarjan tuotteita voidaan sekoittaa keskenään ja näin saadaan muutamalla tuotteella luotua monenlaisia meikkityylejä. Valikoimasta löytyvät niin meikkivoiteet, peitevoiteet ja primerit kuin ripsivärit, huulipunat, luomivärit ja välineet kuten siveltimet ja teroittimet.

Hae Damista oma TIGI:si ja varaudu ihastumaan!

Pohjatuotteet

Powder
Meikkipuuteri, joka häivyttää hentoja juonteita ja antaa sileän ja demi-mattaisen viimeistelyn, samalla kun se peittää ilman kiiltoa. Käytä meikkivoiteen kiinnittämiseen tai sellaisenaan kevyempään peittoon. Sisältää E-vitamiinia, joka auttaa suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamaa vanhenemista vastaan. Soveltuu kaikille ihotyypeille ja ei sisällä öljyjä.

Creme
Meikkivoide, joka tekee ihosta tasaisen ja sileän ja samalla auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja näkyviä ihohuokosia. Meikkivoide on täysin peittävä ja antaa kauniin satiinipintaisen, koko päivän kestävän tuloksen. Sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää tiivistettyä pigmenttiä, minkä ansiosta jo hyvin pienellä määrällä saadaan täydellinen peittävyys.

tigi-meikkisarja-mineraalimeikki-dami-luomiväri-huulipuna-meikkipuuteri

Luomivärit

Yksittäispakatut ja paletit
Puuterimainen luomiväri, joka sisältää runsaasti pigmenttiä. Luomiväri on kätevä levittää ja häivyttää luomelle, ja se antaa kauniin lopputuloksen. Luomivärit ovat saatavilla sekä matta- että helmiäissävyissä. Niiden avulla on helppo luoda koko päivän kestävä, ammattimaisen näköinen look. Luomiväri voidaan sekoittaa Liquid Enhancerin kanssa, jolloin saadaan voidemainen luomiväri, joka antaa dramaattisempia nyansseja. Sellaisenaan käytettynä luomivärin sävy on pehmeämpi.

tigi-meikkisarja-mineraalimeikki-dami-luomiväri-huulipuna-meikkipuuteri

Silmien rajaus

Rajauskynät
Täyteläinen, vedenkestävä rajausväri, joka korostaa silmien muotoa. Helppo levittää ja kestää koko päivän. Rajauskynän koostumus sisältää jojobaöljyä, E-vitamiinia ja puuvillansiemenöljyä, jotka hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Rajauskynän toisessa päässä on smudger-sivellin, jonka avulla voidaan pehmentää rajauksen reunoja. Rajauskynällä ja smudgerilla luot sekä tarkkarajaiset että pehmeät ja häivytetyt, elegantit rajaukset.

Nestemäinen eyeliner
Vedenkestävä, matta rajauskynä, joka kuivuu nopeasti ja kestää jopa 14 tuntia. Rajausvärin koostumus on pehmeän nestemäinen, ja sillä saat erittäin tarkat ja terävät rajaukset.

Huulituotteet

Huulipuna, jossa on voidemainen koostumus, joka on helppo levittää ja joka kestää pitkään. Sisältää sheavoita, joka kosteuttaa ja auttaa suojaamaan ja ravitsemaan huulia, sekä E-vitamiinia ja ruusunmarjasiemenöljyä, jotka auttavat tekemään huulista pehmeät. Huulipunan viisto muotoilu tekee levittämisestä tarkkaa.

Kosteuttava huulikiilto, jonka rauhoittavat ominaisuudet pitävät huulet pehmeinä ja kiiltävinä pitkään samalla kun plumping-ominaisuudet tuovat huuliin lisää täyteläisyyttä. Tiimalasin muotoisella applikaattorilla tuotetta saadaan huulille juuri oikea määrä vain yhdellä vedolla.