Parturi-Kampaamo Dami

  • p. 040 7444 674
  • Puistokatu 4, Sastamala
  • ma-pe 9-17, la sop. mukaan

Ripsipidennykset

Ripsipidennykset

Klassiset ja volyymit

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä saadaan asiakkaan ripsistä luonnolliset tai näyttävän tuuheat -asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen.

Ripsienpidennystä tehdessä otetaan huomioon asiakkaan oman ripsen pituus ja paksuus, kuinka pitkää kuitua niihin uskaltaa laittaa ja kuinka monta volyymiripseä liimataan yhteen viuhkaan. Tällä taataan se, että ripset kestävät mahdollisimman pitkään ja ettei niistä tulisi asiakkaan silmille ja ripsille liian pitkät, raskaat ja painavat.

Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputulokset voivat olla hyvin erilaisia riippuen asiakkaasta. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Klassiset ripsipidennykset

Klassista ripsienpidennystä tehdessä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu ja näin saadaan ripsiin eritellympi vaikutelma.

Volyymiripset

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kun klassisista, mutta myös luonnollisemmat, sillä asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään.

Kotihoito-ohjeet

Saat kotihoito-ohjeet myös kirjallisena ripsiteknikolta

– Ripsien peseminen oikeilla tuotteilla, EI ÖLJYPOHJAISIA tuotteita
– Luonnonripset suojelevat silmiä pölyltä, lialta, rasvalta ja hieltä. Ripsienpidennykset keräävät näitä kaikkia ja siksi puhdistus oikeilla tuotteilla on tärkeää
– Rasva, lika ja hiki myös rikkoo liimakudosta ja ripsienpidennykset pysyvät huonommin
– Öljyttömät tuotteet mm. silmänympärysvoide
– Vältä hankausta ja hieromista
– Ripsiväri ja voimakas rajauksien sekä luomivärin käyttö jättää helposti jäämiä ripsen tyveen

Ripsienpidennysten pysyvyyteen saattavat vaikuttaa erilaiset asiat, kuten:

– Kotihoidon laiminlyönti eli huono puhdistus ja ripsien harjaaminen
– Varsinkin kesällä kostea ilma, uiminen, saunominen, hikoilu
– Joidenkin lääkkeiden tai kalaöljykapseleiden syönti tai silmätipat saattavat heikentää omien ripsiesi laatua
– Hankaaminen
– Hormonit (raskaus, imetys, stressi, e-pillerit)
– Luonnonripsien nopea kasvu
– Liika meikki/ ripsivärin käyttö
– Öljypitoisten tuotteiden käyttö