Parturi-Kampaamo Dami

  • p. 040 7444 674
  • Puistokatu 4, Sastamala
  • ma-pe 9-17, la sop. mukaan

Miten nää “kauneushömpät” toimii?

Omat kynnet ja räpsyt kuosiin!

Tiia on tehnyt mulle kynsiä jo aika monet kerrat ja aina kynsissä on kyl ihan eri tyyli. Yleensä katon vähän fiiliskuvia valmiiks et millasta sävyä ja kuinka paljon helyjä haluaisin milläkin kerralla 😉 Mut Tiialta löytyy kyllä ideoita jos tuntuu että oma pää lyö ihan tyhjää sen osalta!

Mun omat kynnet näiden rakenteiden alla kasvaa tosi nopeesti, joten tehdään huoltoa noin 3 – max. 4 vkon välein. Mä tykkään aika pitkistä kynsistä, moni asiakas kyseleekin monesti, että miten näiden kanssa pystyy toimimaan mut believe it or not; mä en osaa toimia ilman näitä 😀 Tottumiskysymys taitaa vähän olla tääkin!

Jos huoltoväli venyy syystä tai toisesta pitkäks niin viilailen yleensä ite hiukan mittaa pois jos tuntuu et se alkaa häiritseen.

Mun kynnet on myös tosi haasteelliset siitä, että mun oma kynsi kasvaa alaspäin ja kasvaessaan se myös sit vie sitä rakennettua kynttä alas. Sen takia tää pitkä mitta on vaikeempi saada näyttään hyvältä.

Tällä kertaa saatiin tällaista aikaseks;

– Jonna

Mites sit räpsyt?

Beata kirjoitteleekin sit vähän omia kokemuksiaan ripsienpidennyksistä. Uskaltauduin vihdoinkin kokeilemaan ripsiä! Omat ripset ovat jopa hieman alaspäin kaartuvat ilman ripsientaivutusta, joten olen ajatellut, että ripsienpidennys ei vain näyttäisi kovin hyvältä allekirjoittaneen silmissä. Voi kuinka väärässä olinkaan 😉

Oikeilla tuoteilla ja hyvällä tekijällä siis on merkityksensä, sillä Tiia sai loihdittua todella helpot ja toimivat ripset. Silmiini valittiin volyymiripset, jotka ovat tosi pehmeää kuitua verrattuna klassisiin pidennyksiin. Molemmissa on varmasti hyvät puolensa, mutta nämä volyymit tuntuvat oikein hyvältä näin ensikertalaisella.

Omat alaripseni ovat todella pitkät myös ulkonurkista, joten parin päivän jälkeen oli pakko vähän omatoimisesti lyhennellä pisimpiä ripsiä, sillä ne ottivat kiinni yläripsiin. Tämä ei välttämättä ollut Tiian mielestä kovin hyvä idea, mutta eikös omia ripsiä saa vähän modailla kylpyhuoneen peilin edessä? 😉

Silmien peseminen on myös aiheuttanut ensimmäisinä päivinä vähän harmaita hiuksia, sillä aika hankalaahan tuo silmien kuivaaminen on kun ei niitä viitsisi kovasti hangata. Kuitenkin pari pesua ja omat rutiinit löytyivät!

Kaikenkaikkiaan siis todella helpot nämä, sillä silmiä ei juurikaan enää tarvitse meikata. sipaisu kulmaväriä ja that’s it!

Jones sai myös itelleen räpsyt ja tykkää kovasti! Tulkaa ihmeessä kokeileen meidän ripsitaituria, kyl toi hommansa osaa! 😉

Ripsi-, kynsi- ja tukkakuvia yritellään ahkerasti lisäillä teidän nähtäväks niin Faceen kuin Instaankin! Käyppä siis ihmeessä seurailemassa instassa @damikampaamo ja Facessa nimellä Dami 🙂

Kivaa viikkoo kaikille toivottelee Daminaiset!