Parturi-Kampaamo Dami

  • p. 040 7444 674
  • Puistokatu 4, Sastamala
  • ma-pe 9-17, la sop. mukaan

Kevään kuulumisia!

Hellurei!

Me ollaan Tiian ja Vilman kans paiskittu nyt hommia viikon ajan ihan keskenämme, kun “johtajat” on ollu lomamatkalla. Huomenna perjantaina nekin palaa taas sorvin ääreen levänneinä ja ruskettuneina. On ollu outoo tää hiljasuus täällä, kun ei oo viittä naikkosta pölöttämässä kokoajan 😉

Vilmalla on tänään viimenen työssä-oppipäivä ja kesäkuun alusta se on sitten vakkarina meidän joukossa! Edellisessä postauksessa pieni Vimpulan esittely, jos et oo ehtinyt sitä jo lukeen. 🙂

Me tehtiin täällä taas alkuvuodesta pikku pikku pintaremppaakin. Tai siis, mä olin lomalla ja muut teki työt, hups. 😉

Tässä vähän before and after- kuvia meidän värikeittiön alueesta, joka laitettiin seinän ja keittiökaluston osalta uuteen uskoon!

Tältä se näytti ennen… ps. Me Katin kans myytiin innostuksissamme vähän liian aikasin pari ikealaista tuolta nurkasta, ennen kun uus keittiö tuli. Siks esimerkiks shampoopullot sai paikkansa hetkeks ikkunalaudalta.. 😀

Vanhat purkuun ja uutta tilalle..

…ja tältä se näyttää nyt! 🙂

Aika kiva, eiks je?

Hyvinvointipäivä 23.3.2019

Me järjestettiin meidän asiakkaille maaliskuun lopulla hyvinvointipäivä yhteistyössä Motion, Kahvila Kodin Sydämen sekä Aito- hyvän olon kaupan kanssa.

Meillä oli Motiolla ihan tosi kiva ja rentouttava aamupäivä. Ensin Mira Motiolta piti meille pienen kehonhuoltotreenin ja rentoutuksen.

Sen jälkeen nautittiin pieni aamupala, johon kuului jokaiselle mimosa, smoothiebowl ja pieni muffinssi.

Oli super hyvää, ruokaa silmille ja massulle!

Sen jälkeen maisteltiin Aito-kaupan Kaisan johdolla Puhdistamon uutta Kombucha Colaa ja puhuttiin vähän hyvinvointiin liittyvistä jutuista.

Puhuttiin myös, että ois kiva järjestää tällästä hyvinvointipäivää jatkossa vähän laajemmassa mittakaavassa, enemmän yhteistyökumppaneita ja sitä kautta lisää kivaa ohjelmaa päivään. Katotaan kesän kiireiden jälkeen josko sit ois sellasen aika.. 🙂

Tyky-iltapäivä hoitsuille

Pari viikkoo sitten meillä oli täällä perjantai-iltapäivänä aika kuhina, kun parisenkymmentä hoitsua oli meidän tiloissa viettämässä tyky-päivänsä parituntista.

Opastettiin naisia meikkaamisessa ja hiustenlaitossa. Joukossa oli myös yks mies joka sai naisten touhottaessa nauttia jalkakylvystä.

Tykyläisille tarjottiin myös vähä pientä välipalaa ja mimosat 🙂

Ens viikolla alkaakin sit tän kesän häähumut, joka tarkottaa sitä että viikonloppu-ajat kesälle on aika vähissä! Ajanvarausten kans kannattaa muutenkin olla ajoissa, kesä on kiireisempää ja ajat menee nopeemmin.

Viikonlopuks on nyt luvattu lämpöö ja aurinkoo, joten nautitaan siitä!

Ihanaa alkavaa kesää kaikille!

Terkkuloisin Jonna ja muut Damin pimut 🙂