Parturi-Kampaamo Dami

  • p. 040 7444 674
  • Puistokatu 4, Sastamala
  • ma-pe 9-17, la sop. mukaan

Keitä me oikein ollaan?

Tsau!

Ketä me oikein ollaan ja mistä me oikein tullaan?

Damin tiiviiseen työporukkaan kuuluu tällä hetkellä neljä rempseetä nuorta naista. Me vietellään yhdessä paljon myös vapaa-aikaa ja meitä näkee täällä välillä hengailemassa vaikka kalenterissa oiskin merkattu vapaapäivä. 🙂

Me pyritään yhdessä pyörittään kampaamoarkee rennosti mutta tosissaan. Kaikilla meillä on halua pysyä mukana menossa sen suhteen, et mitä tukkamaailmassa tapahtuu ja siks kouluttaudutaan yhdessä tasaisin väliajoin.

Mut hei, vaikka ollaankin hyvä neljän tiimi niin ollaan kuitenkin neljä omaa (… ja vähän omalaatustakin) persoonaamme 😉 Kerrotaas siis meistä erikseen vähän lisää:

 

Beata / instagram: @beatakoo

 

Tää daami on toinen meidän kampaamon omistajakaksikosta.

Beata eli meidän kesken Bettu on työporukassa rento hulluttelija ja samalla pahin mielensäpahoittaja. Hah, ei vaan. Me vähän tykätään välillä härnätä B:tä nauramalla isoon ääneen sen hölmöille jutuille.

Beata on ollut Damin olemassaolon aikana pari kertaa äitiyslomalla, kotona arkee tähdittää siis miehen ja koiruuden lisäks pian 2-vuotias poika ja 4-vuotias tyttö. Aika rempseitä tapauksia nekin, mistä lie sit periny luonteensa 😉

 

Kati / instagram: @rrubywoo_

Kati eli Kartsu on meidän pienin ja pippurisin, ja omistaa Damista sen toisen puolen 😉

Katia nähdään loppuvuonna Damissa vähän vähemmän, mutta on silti vahvasti hengessä mukana.

Kati on lähtöisin Nurmeksesta, mutta on Tampereen kautta päätynyt Vammalaan.

Tän reippaan naikkosen kotona miehen ja kisun lisäks asustelee myös kaks pientä sähkösaapasta, ekan luokan aloittanut tyttö ja pian 3-vuotias poika.

 

Tiia / instagram: @tipugram

 

Tiia on Damin uusin tulokas. Tiia aloittaa työt meillä virallisesti lokakuun alussa ja tuo mukanaan taas vähän uusia ja tauolla olleita palveluita.

Tiia on kotosin Vesilahdesta ja asustelee nykyään söpössä yksiössä täällä Vammalassa. Sisustaa kotiaan ja touhottaa ympäriinsä vaikka mitä! Energinen ja äänekäs persoona, hymyä piisaa!

Meistä muista tuntuu jo nyt siltä että tää tyttö on hyvä lisä meidän tiimiin! Tiia eli Tipu inspiroituu helposti uusista jutuista ja se näkyy niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Jonna / instagram: @mjonnae

Sit on meitsi, Jonna eli työporukan (… ja vähän muidenkin) kesken Jonu tai Jones. Noita lempinimiä kyllä riittää.

Mä tulin remmiin mukaan ihan mun opiskelujen loppupuolella, eli vuoden 2012 keväällä.

Olin hetken valmistumisen jälkeen veke, mut sit tajusin että kyl tää on mun homma. Mulle hyvän työpäivän tekee se, että saan tehdä töitä näiden naikkosten kans ja se, että saan asiakkaani tyytyväiseks 🙂

Ja kyllä näissä ihmisissä ja tässä työpaikassa joku taika on. Ihan joka työporukasta ei jää käteen ensinnäkään näin hyvää fiilistä eikä näin montaa tärkeetä ystävää.

Meidän töitä löydät Damin Facebook-sivuilta ja instagramista @damikampaamo

Varaile ihmeessä aikaa niin loihditaan sulle uus syystukka! 🙂

Daminaiset toivottaa ihanaa syksyä ja hyviä tukkapäiviä! 😉